1398/12/24
به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
شماره دوم فصلنامه علمی ـ تخصصی «مطالعات علوم قرآن» منتشر شد

دومین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات علوم قرآن به همت اداره نشریات و پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دومین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات علوم قرآن مربوط به زمستان 1398 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http://jqss.isca.ac.ir نمایه گردید.

«مرجعیت علمی قرآن از نگاه استاد مطهری» نوشته محمدمهدی فیروزمهر؛ «آموزه‌های قرآنی مدیریت مقاومت» به قلم سیدعباس قدیمی‌نژاد؛ «تحلیل و نقد دیدگاه آیت‌الله معرفت از فترت وحی قرآن» اثر عبدالمجید طالب‌تاش و عیسی عیسی‌زاده؛ «منهج تفسیری آیت‌الله معرفت» نوشته علی مدبّر (اسلامی) از جمله مقالات این شماره است.

همچنین  «نقد و بررسی اشکالات فخر رازی به آیه ولایت با تأکید بر دیدگاه آیت‌الله محمدهادی معرفت» نوشته عیسی عیسی‌زاده و نیکزاد عیسی‌زاده؛ «درآمدی بر اعجاز تشریعی در قرآن» به قلم عباس کوثری؛ «درآمدی بر راهبردهای عملی اقتصاد مقاومتی در آموزه‌های قرآن» اثر حسن شیرزاد کمانگر از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.