share
1404/03/25
پیام رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
شهادت، مدال افتخاری است از جانب باری تعالی به مجاهدان در راه خدا

نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پیامی شهادت جمعی از هموطنان عزیز  از جمله زنان و کودکان، دانشمندان علمی و فرماندهان نظامی را تسلیت گفت.

 بسم الله الرحمن الرحیم

﴿إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُم رَاكِعُونَ، وَمَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ﴾

 خداوند متعال را سپاسگزاریم که به ما لطف و عنایت فرمود و ما را از متمسکین به ولایت امیرالمومنین علیه السلام و اولاد طاهرینش قرار داد. پیروان آن امام همام، اهل تولی و تبری بوده و در طول تاریخ، از ایستادگی در برابر دشمنان اسلام ذره‌ای کوتاه نیامدند.

 در این راه، شهادت، مدال افتخاری است که از جانب باری تعالی به مجاهدان در راه خدا اعطا شده است. 

 ایام عید غدیر امسال رنگ و بوی جهاد و شهادت به خود گرفته و همه اذهان را متوجه دشمن تروریست و جنایت‌کار رژیم غاصب و قصاب صهیونیست کرده است.


شهادت جمعی از هموطنان عزیز  از جمله زنان و کودکان، دانشمندان علمی و فرماندهان نظامی به‌ویژه سپهبد شهید باقری، سپهبد رشید، سپهبد سلامی و سرلشکر حاجی‌زاده،  همراه با دانشمندان هسته‌ای به‌ خصوص دکتر طهرانچی و دکتر عباسی در تهاجم رژیم تروریستی و کودک‌کش صهیونی را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.


از خداوند متعال خواستارم که  این شهدای عزیز را میهمان سفره با کرامت حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام قرار دهد و پیروزی حزب‌الله بر حزب الشیطان را تسریع فرماید.


در این روز مبارک و عید بزرگ غدير از خداوند قادر و مقتدر درخواست دارم که امت اسلامی را توفیق استقامت و جهاد در راه دفاع از ارزش ها عنایت فرماید، تهدیدات نهان و آشکار استکبار  و دشمن صهیونیستی را از ملت بزرگ ایران و همه مستضعفین برطرف گرداند و مظلومان عالم را  بر ظالمان نصرت عنایت فرموده و عیدی ما را نابودی رژیم صهیونی قرار دهد.

بمنه و کرمه


نجف لک زایی

معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی

 و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی