1401/07/20
‎به منظور بهره مندی از ظرفیت های متقابل؛
نشست مشترک میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن با بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد

در راستای تعامل قطب های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی با دیگر مراکز مهم فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تبلیغی، نشست مشترکی با بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش پرتال جامع علوم و معارف قرآن، این نشست با حضور حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی قم، حجت الاسلام و المسلمین غرسبان دبیر میز قرآن، دکتر احمد زاده نماینده دفتر تبلیغات خراسان، دکتر لطیفی معاون بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و حجت الاسلام والمسلمین مومن زاده مدیر گروه پژوهش های قرآنی در دفتر بنیاد در جوار ملکوتی امام هشتم(علیه السلام) برگزار شد.

در ابتدای نشست حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده درباره ظرفیت و دستاوردهای قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی و مسئله محوری فعالیت های دفتر و میز قرآن مطالبی را ارائه و اعلام کرد دفتر تبلیغات آمادگی دارد تا درحل مسائل از ظرفیت های دیگر مراکز و نهادهای کشور استفاده نماید.

در ادامه دکتر لطیفی درباره ظرفیت های گوناگون بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی گزارشی ارائه نمود.

سپس حجت الاسلام والمسلمین مومن زاده، مسئول کلان پروژه المعجم فی لغه القرآن، گزارشی از آثار و دستاوردهای گروه پژوهش های قرآنی ارائه داد.

حجت الاسلام والمسلمین غرسبان نیز درباره برگزاری همایش ملی و کارگروه مرجیعت علمی قرآن توضیحاتی ارائه کرد و از محققان بنیاد دعوت نمود تا در برگزاری این همایش مشارکت نمایند که با استقبال مسئولین بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی مواجه شد.

در پایان نشست حجت الاسلام والمسلمین عیسی زاده با اشاره تولید آثار فاخر قرآن در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات و وجود ظرفیت بالای بنیاد، از مسئولین بنیاد خواست در ترجمه این آثار به زبان های زنده دنیا مشارکت نمایند که مسئولین بنیاد نیز در این زمینه اعلام آمادگی نمودند.